За фирмата


"Складови Системи и Стелажи" ЕООД, произвежда, доставя и монтира всички видове индустриални, офисни, архивни и домакински метални стелажи.

Certficate ISO 9001 SSS BG 2016 | Сертификт Коректна фирма 2018 | Certificate ISO-9001-2008-JASANZ SSS 2016 | Лиценз CYPE
Дейността на Складови системи и стелажи ЕООД включвас производство, търговия, доставка и монтаж на всякакви видове складови системи, архивни и магазинни стелажи от внимателно подбрани висококачествени материали и проверени доставчици. През годините на своя опит със складови системи и стелажи ние се утвърждихме като сигурен и коректен партньор и поддържаме дългогодишно сътрудничество с ANEMOS s.p.a. - производител на метални рафтови и индустриални стелажи, Scaffsystem S.r.l. - производител на Sigma-профили, които използваме в производството на Мецанин SSS04 и конзолен стелаж SSS06, Begrhoef International - производител на индустриални подови покрития със сертификат за негоримост, които влагаме в производството на Мецанин SSS04, VIPA S.r.l. - производител на пластмасови кутии и контейнери, както и много български производители и търговцис цел да задоволява максимално нуждите и очакванията на своите клиенти.

За целите на своята дейност „Складови системи и Стелажи“ ЕООД разполага с необходимите международни сертификати за качествен контрол на ISO 9001: 2008 и отговаря на всички европейски стандарти за безопасност.

„Складови системи и Стелажи“ ЕООД извършва професионални консултации и огледи на място и изготвя индивидуални проекти по ваше задание. Фирмата се утвърждава като лидер на пазара със стелажни и складови системи и извършва доставка не само на територията на България, но и извън страната.

Във фирмата работи екип от висококвалифицирани специалисти в монтажа и изработката на складови и стелажни системи, които непрекъснато работят в полза на своите клиенти и им гарантират качествен монтаж и експресно пускане в експлоатация. „Складови системи и Стелажи“ ЕООД са професионалисти в своята област и предлагат собствени гаранционни и извънгаранционни сервизни услуги на своите клиенти.

Метални индустриални стелажи, Етажни платформи „Мецанин“, конзолни стелажи, стелажи с рафтове, палетни стелажи