За фирмата


"Складови Системи и Стелажи" ЕООД, произвежда, доставя и монтира всички видове индустриални, офисни, архивни и домакински метални стелажи.

Certficate ISO 9001 SSS BG 2016 | Сертификт Коректна фирма 2018 | Certificate ISO-9001-2008-JASANZ SSS 2016 | Лиценз CYPE
Дейността на Складови системи и стелажи ЕООД включвас производство, търговия, доставка и монтаж на всякакви видове складови системи, архивни и магазинни стелажи от внимателно подбрани висококачествени материали и проверени доставчици. През годините на своя опит със складови системи и стелажи ние се утвърждихме като сигурен и коректен партньор и поддържаме дългогодишно сътрудничество с ANEMOS s.p.a. - производител на метални рафтови и индустриални стелажи, Scaffsystem S.r.l. - производител на Sigma-профили, които използваме в производството на Мецанин SSS04 и конзолен стелаж SSS06, Begrhoef International - производител на индустриални подови покрития със сертификат за негоримост, които влагаме в производството на Мецанин SSS04, VIPA S.r.l. - производител на пластмасови кутии и контейнери, както и много български производители и търговцис цел да задоволява максимално нуждите и очакванията на своите клиенти.

За целите на своята дейност „Складови системи и Стелажи“ ЕООД разполага с необходимите международни сертификати за качествен контрол на ISO 9001: 2008 и отговаря на всички европейски стандарти за безопасност.

„Складови системи и Стелажи“ ЕООД извършва професионални консултации и огледи на място и изготвя индивидуални проекти по ваше задание. Фирмата се утвърждава като лидер на пазара със стелажни и складови системи и извършва доставка не само на територията на България, но и извън страната.

Във фирмата работи екип от висококвалифицирани специалисти в монтажа и изработката на складови и стелажни системи, които непрекъснато работят в полза на своите клиенти и им гарантират качествен монтаж и експресно пускане в експлоатация. „Складови системи и Стелажи“ ЕООД са професионалисти в своята област и предлагат собствени гаранционни и извънгаранционни сервизни услуги на своите клиенти.


Ние предлагаме палетни, рафтови стелажи и стелажи за архив. Проектираме и произвеждаме Етажи Мецанин SSS04 и Конзолни стелажи SSS06 за плочи и профили. Компанията разполага с напълно екипирана и обучена монтажна група. Имаме всички необходими за производство и монтаж машини и инструменти, както и 3 ножични вишки. Монтажният екип е преминал всички изискващи се обучения и притежава всички необходими сертификати.


Обикновените (Конвенционални) палетни стелажи са най-разпространената система за складиране на палетизирани товари. Състоят се от ферми и носещи греди, върху които се поставят палетите.

Складови системи и стелажи ЕООД извършва проектиране, производство, доставка и монтаж стелажно оборудване. Ние предлагаме палетни, рафтови и подвижни стелажи. Мецанин Етаж SSS04 и Конзолен стелаж SSS06 са наши разработки, които произвеждаме в гр. Божурище.

Доставяме метални архивни шкафове и гардероби, както и пластмасови кутии за съхранение.
Обикновените (Конвенционални) палетни стелажи са най-разпространената система за складиране на палетизирани товари. Състоят се от ферми и носещи греди, върху които се поставят палетите.
Гравитационните стелажи са друга система за гъсто складиране, при която палетите се поставят в единия край на стелажа върху ролков конвейер , монтиран под наклон и под въздействие на собственито си тегло се придвижват до другия край на конвейера.
Етажните платформи SSS04 на Складови системи и стелажи ЕООД представляват самостоятелно стоящи метални конструкции, които са монтират в съществуващи помещения, разделяйки ги на етажи.
Мецанин системата е особено подходяща за използване във високи помещения.

Тя увеличава използваемата площ без да са необходими строителни работи в тях, тъй като връзките на всички елементи на системата са болтови..
Предлаганите от нас площадки са с товароносимост от 100 до 1000кг/м2. Те са с размери, съобразени с помещението в което се монтират.
Конзолните стелажи SSS06 са предназначени за складиране на профили, тръби, пачки с ламарина или мебелни плоскости, както и всякакви дълги товари. Te осигуряват директен достъп до всеки товар.
Произвеждат се по конкретните нужди на всеки клиент, като биват едно- и двустранни.

Всички предлагани от нас системи са проектирани и произведени съгласно БДС EN 16681 – Стоманени неподвижни складови системи, Регулируеми палетни стелажни системи, Принципи за сеизмично проектиране.