Етажни системи

Етажи „Мецанин SSS04“

Етажните платформи SSS04 на Складови системи и стелажи ЕООД представляват самостоятелно стоящи метални конструкции, които са монтират в съществуващи помещения, разделяйки ги на етажи.

Мецанин системата е особено подходяща за използване във високи помещения, защото увеличава използваемата площ без да са необходими строителни работи в тях, тъй като връзките на всички елементи на системата са болтови..

Предлаганите от нас площадки са с товароносимост от 100 до 1000кг/м2 и с размери напълно съобразени с помещението в което се монтират.

Обемът работи за вас

Етажните системи „Мецанин SSS04“ напълно оползотворяват наличния в сградата обем. Подходящи са за изграждане на производствени и складови площи във високи помещения

Без мокри процеси

Монтажа на етажните платформи е изцяло болтов и не се налага прекъсване на работата в помещението за дълго време. Системата е модулна, така че може да се добавят или премахват участъци от нея

Пожарозащита

Система „Мецанин SSS04“ е напълно съобразена с действащите в страната противопожарни наредби и се предлага със степен на защита от огън съобразно класа на сградата.

Свързани продукти

Стелажи с рафтове

Върху етажите на Мецанин SSS04 могат да се монтират всички видове стелажи с рафтове