Стелажни системи „Мецанин“

Етажните платформи SSS04 на Складови системи и стелажи ЕООД представляват самостоятелно стоящи метални конструкции, които са монтират в съществуващи помещения, разделяйки ги на етажи.

Мецанин системата е особено подходяща за използване във високи помещения, защото увеличава използваемата площ без да са необходими строителни работи в тях, тъй като връзките на всички елементи на системата са болтови.

Предлаганите от нас площадки са с товароносимост от 100 до 1000кг/м2 и с размери напълно съобразени с помещението в което се монтират.
Ние предлагаме палетни, рафтови стелажи и стелажи за архив. Проектираме и произвеждаме Етажи Мецанин SSS04 и Конзолни стелажи SSS06 за плочи и профили. Компанията разполага с напълно екипирана и обучена монтажна група. Имаме всички необходими за производство и монтаж машини и инструменти, както и 3 ножични вишки. Монтажният екип е преминал всички изискващи се обучения и притежава всички необходими сертификати.

Системи „Мецанин SSS04“ са собствено производство на „Складови системи и Стелажи“ ЕООД. Те представляват независима метална конструкция, която в зависимост от височината и предназначението си, имат едно или повече работни нива. Увеличавате работната си площ два или три пъти, без да се налага да строите нова сграда.

Доставяме метални архивни шкафове и гардероби, както и пластмасови кутии за съхранение.
Конвенционални стелажи за палети са най-разпространената система за складиране на палетизирани товари. Състоят се от ферми и носещи греди, върху които се поставят палети. Те са най-евтиния вариант за складиране.
Гравитационните стелажи са друга система за гъсто складиране, при която палетите се поставят в единия край на стелажа върху ролков конвейер , монтиран под наклон и под въздействие на собственито си тегло се придвижват до другия край на конвейера.
Етажна система SSS04 на Складови системи и стелажи ЕООД представляват самостоятелно стоящи метални конструкции, които са монтират в съществуващи помещения, разделяйки ги на етажи.
Мецанин системата е особено подходяща за използване във високи помещения.

Етажна система Мецанин увеличава използваемата площ без да са необходими строителни работи в тях, тъй като връзките на всички елементи на системата са болтови..
Предлаганите от нас площадки са с товароносимост от 100 до 1000кг/м2. Те са с размери, съобразени с помещението в което се монтират.
Конзолните стелажи SSS06 са предназначени за складиране на профили, тръби, пачки с ламарина или мебелни плоскости, както и всякакви дълги товари. Te осигуряват директен достъп до всеки товар.
Произвеждат се по конкретните нужди на всеки клиент, като биват едно- и двустранни.