Конвенционални стелажи

Обикновените палетни стелажи са най-разпространената система за складиране на палетизирани товари. Състоят се от ферми и носещи греди, върху които се поставят палетите.

Системата Bi-Bloc на италианския производител Dalmine Logistic Solutions предлага достатъчно разнообразие от елементи с различни размери и товароносимост, така че да покрие всички възможни комбинации от товари.

Всичките елементи на тази система са изработени от поцинковата по технология Sandzimir стоманена ламарина, което ги прави подходящи за експлоатация при всякакви условия.

Ние предлагаме палетни, рафтови стелажи и стелажи за архив. Проектираме и произвеждаме Етажи Мецанин SSS04 и Конзолни стелажи SSS06 за плочи и профили. Компанията разполага с напълно екипирана и обучена монтажна група. Имаме всички необходими за производство и монтаж машини и инструменти, както и 3 ножични вишки. Монтажният екип е преминал всички изискващи се обучения и притежава всички необходими сертификати.

Стелажи за палети с директен достъп до всеки палет. Палетни стопери, предпазители за ферма. Етажна система Мецанин

Конвенционални стелажи за палети.

Доставяме метални архивни шкафове и гардероби, както и пластмасови кутии за съхранение.
Конвенционални стелажи за палети са най-разпространената система за складиране на палетизирани товари. Състоят се от ферми и носещи греди, върху които се поставят палети. Те са най-евтиния вариант за складиране.
Гравитационните стелажи са друга система за гъсто складиране, при която палетите се поставят в единия край на стелажа върху ролков конвейер , монтиран под наклон и под въздействие на собственито си тегло се придвижват до другия край на конвейера.
Етажните платформи SSS04 на Складови системи и стелажи ЕООД представляват самостоятелно стоящи метални конструкции, които са монтират в съществуващи помещения, разделяйки ги на етажи.
Мецанин системата е особено подходяща за използване във високи помещения.

Тя увеличава използваемата площ без да са необходими строителни работи в тях, тъй като връзките на всички елементи на системата са болтови..
Предлаганите от нас площадки са с товароносимост от 100 до 1000кг/м2. Те са с размери, съобразени с помещението в което се монтират.
Конзолните стелажи SSS06 са предназначени за складиране на профили, тръби, пачки с ламарина или мебелни плоскости, както и всякакви дълги товари. Te осигуряват директен достъп до всеки товар.
Произвеждат се по конкретните нужди на всеки клиент, като биват едно- и двустранни.